Pita sa heljdinim korama i tikvicom
Potrebno je:
Priprema:
Kore slagati na sledeći način, tepsiju prvo nauljiti, a zatim staviti jednu koru i nju poprskati uljem na nju staviti jos jednu koru, zatim staviti fil. Na taj način nastaviti dok se ne potroši sav matijal.
- jedna veća tikvica
- 300 g sitnog sira
- 2 jaja
- jedan praziluk
- jedan crveni luk
- jogurt
- so i ulje
Priprema:
U jednu veću činiju staviti sir, jaja, seckan luk i praziluk, jogurta po porebi so i ulje sve dobro izmešati, a zatim narendisati tikvicu i dodatu u smesu.
Kore slagati na sledeći način, tepsiju prvo nauljiti, a zatim staviti jednu koru i nju poprskati uljem na nju staviti jos jednu koru, zatim staviti fil. Na taj način nastaviti dok se ne potroši sav matijal.
Коментари
Постави коментар