уторак, 22. октобар 2013.

Pita sa heljdinim korama i tikvicom

Potrebno je:
  • jedna veća tikvica
  • 300 g sitnog sira
  • 2 jaja
  • jedan praziluk
  • jedan crveni luk
  • jogurt
  • so i ulje

Priprema:
U jednu veću činiju staviti sir, jaja, seckan luk i praziluk, jogurta po porebi so i ulje sve dobro izmešati, a zatim narendisati tikvicu i dodatu u smesu.

Kore slagati na sledeći način, tepsiju prvo nauljiti, a zatim staviti jednu koru i nju poprskati uljem na nju staviti jos jednu koru, zatim staviti fil. Na taj način nastaviti dok se ne potroši sav matijal.

Нема коментара:

Постави коментар

Biljni čajevi za zdravu i jaku kosu – tajna lepote iz prirode

Lepa, negovana i jaka kosa nije samo rezultat frizerskih tretmana i kvalitetne kozmetike – ona zahteva pažnju i iznutra. Prirodni biljni čaj...